Sporttábor 2024

2024. július 13-21.

%w
hét
%d
nap
%H
óra
%M
perc
%S
másodperc

Koronavírus miatti tájékoztató a 2020-as Sporttáborral kapcsolatban

2020. március 22.

Kedves Sporttársak!

Sporttábor szervező csapatunk a korábbi években és idén is mindent megtett azért, hogy nyár közepén egy hetet ebben a fantasztikus közösségben tölthessünk, együtt izzadjunk, versenyezzünk, sportoljunk.

A koronavírus (COVID-19) miatt példátlan világjárványt élünk át. Ez a kialakult vészhelyzet napról napra változhat, bármely nap születhetnek újabb korlátozó intézkedések; senki nem tudja tehát, hogy júliusban milyen állapotok lesznek.

A lehetőségekhez képest igyekszünk mindenre felkészülni.

Nekünk szervezőknek kötelességünk és felelősségünk is a különböző alternatívákat végiggondolni, melyről szeretnénk most benneteket tájékoztatni és kérni az együttműködéseteket.

A tábor esetleges későbbi időpontra halasztására nincs mód, így két alternatíva lehetséges:

  1. idén elmarad a tábor, vagy
  2. meg tudjuk tartani a tábort.

Ha idén elmarad a tábor:

Mindannyian tudjuk, hogy a tábor egyik legfontosabb eleme az egészséges életmód támogatása, így ha a tábor megtartása a legcsekélyebb egészségügyi kockázatot is magában hordozza, az idei esemény törlése mellett döntünk.

A tábort is magában foglaló rendezvényeket tiltó hatósági rendelkezések esetén a tábort mérlegelés nélkül töröljük.

Ha idén elmarad a tábor, akkor a tábor díját visszafizetjük azok részére, akik ezt már korábban megtették.

Ha meg tudjuk tartani a tábort:

Szeretnénk hangsúlyozni, hogy nem minden áron szervezzük meg az idei tábort. Csak abban az esetben döntünk ezen alternatíva mellett, ha minden körülmény adott és senki egészségét nem kockáztatjuk.

Az együttműködéseteket a következőkben kérjük:

  • Ha tervezed, hogy jössz a táborba, kérlek, a jelentkezési lapot töltsd ki (itt tudod ezt megtenni), így látjuk szándékodat, s tudunk kalkulálni a résztvevők számával.
  • Ha jelentkeztél, kérlek, NE fizesd be a tábor díját. A fizetési határidők a jelenlegi bizonytalan helyzetben rugalmassá váltak, így azok alakulásáról, pontosításáról és természetesen valamennyi egyéb lényeges körülményről időben tájékoztatjuk a jelentkezetteket.

Hogy melyik alternatíva valósul meg, az a járvány alakulásától függ. Május végén tájékoztatunk benneteket a végleges helyzetről.

A szervező bizottság valamennyi tagja a tábor megtartását szeretné, tudnotok kell azonban, hogy ez a legkisebb mértékben múlik rajtunk.

Most a legfontosabb, hogy vigyázzatok, figyeljetek magatokra, egymásra és kitüntetetten az idős családtagokra, barátokra!

A másik legfontosabb pedig, hogy a lehetőségekhez mérten mindenki maradjon otthon.

Bízzunk és reménykedjünk!
Eőry-Kondi Egyesület Elnöksége